pátek 19 duben 2024
Text Size

Rod draka, první dojmy: Unylý a bez náboje

AKTUALIZOVÁNO: Tak nevím jak vy, ale já se nevydržel dívat ani deset minut. Podivný výběr herců, kteří mi prostě jako Targaryeni neseděli (bylo to vidět už na úvodních fotografiích) mě neustále bouchal do očí, scéna mi připadala jakoby unylá, umělá a bez náboje. Ilustrace: archiv autora

AKTUALIZOVÁNO, 24. 8. 2022: HBO zveřejnilo výsledky premiéry

AKTUALIZOVÁNO (pár minut po zveřejnění): Asi mě naštvalo i to, že to není „O“ příchodu Targaryenů do Západozemí. Je to „PO“ příchodu Targaryenů do Západozemí!

 

Čekal jsem nějakého nového ducha a taky jsem se asi, možná podvědomě, těšil na přílet draků na Skálu a vůbec úvodní záběry příchodu Targaryenů do Západozemí. Nic z toho se mi nevyplnilo, ale je pravda, že jsem se dlouho dívat nevydržel. Většinou mám zkušenosti, že pokud mě pořad, kniha, apod. nezaujme od začátku, už to nikdy (99 %) nebude jinak.

Uvidíme.

Ještě se k Rodu draka vrátím, ale na podzim nás čekají další pecky a teď jsem nejvíce zvědav na obecné přijetí.

P. S. Samozřejmě popisuji časně ranní premiéru. Zkusil jsem to podruhé hned po probuzení, ale… Tak mě napadá: neopakuje se vlastně situace kolem dvou seriálů Vikingové?

 

Číst 874 krát Naposledy změněno středa, 24 srpen 2022 18:40

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.