čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Sony představilo skutečně bezdrátová sluchátka WF-1000XM4

AKTUALIZOVÁNO: Dnes představená novinka vyniká především novým odhlučněním, měniči o průměru 6 mm a také speciálním snímačem vedení kostí, který má zajistit hlas bez okolních ruchů. Ilustrace: prezentace Sony)

AKTUALIZOVÁNO, 19:15: sluchátka budou v prodeji v černé a krémově-stříbrné variantě za 7.499 Kč od června 2021.

 

Sluchátka typu True Wireless (tedy skutečně bezdrátová) Sony WF-1000XM4 používají měniče o průměru 6 mm, nově vyvinutou polyuretanovou pěnu, která má lépe přilnout k uchu a tím více tlumit okolní ruchy a je tu i nový „ne-plastový“ materiál šetrný k životnímu prostředí.

ČTĚTE TAKÉ:

Podle dnešní on-line prezentace byla rovněž vylepšena technologie podání zvuku s vysokým rozlišením (Hi-Res) a nový je i D/A převodník, který má vyšší poměr signálu k šumu a tudíž nižší zkreslení.

Výrobce také hodně vyzdvihoval speciální snímač vedení kostí, který má prý výrazně zlepšit přenos vašeho hlasu a zamezit okolním zvukům jako jsou vítr či projíždějící auto.

Sony WF-1000XM4 pracují s technologií kódovaní LDAC, uvedení na trh a cena nebyly oznámeny.

 

 

 

Číst 1314 krát Naposledy změněno pátek, 11 červen 2021 12:16

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.