čtvrtek 18 duben 2024
Text Size

Windows 11? Tak už začínají vystrkovat růžky

U mě dnes ráno na liště pracovní plochy s upozorněním, že už přicházejí. A to nám Microsoft říkal, že desítky jsou posledním použitým jménem… Foto: autor

Microsoft nám toho ale v průběhu své existence nasliboval vícero. Třeba že odstraní nesmyslné zacházení se schránkou do které kopírujete věci v Excelu a že ho dotáhne na úroveň Wordu.

Sliby slibečky… :)

Mimochodem platili jste někdy za aktualizaci Windows 10? Ne? Já také ne a podle mého firma začala přicházet o příliš mnoho peněz, takže tohle možná bude cesta i když opět slibuje bezplatnou aktualizaci.

A co oficiálně vzato čekat ve Windows 11?

Koukněte přímo k výrobci. Najdete tu i upozornění na tzv. compatibility test přes program PC Health Check a časté otázky a odpovědi.

Číst 1210 krát Naposledy změněno sobota, 03 červenec 2021 12:59

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.