pátek 19 duben 2024
Text Size

Je tu výborně vybavené DAB rádio Sencor SRD 7757. Test na Televizním webu dnes

Naprostá novinka má rozměrný barevný displej, slušný výkon zesilovače a až překvapivou výbavu. Foto: Fast ČR

Malý plastový přenosný přijímač VKV/DAB má výbavu, jakou byste u tak malého rádia nejspíše ani nečekali (já určitě ne). Vedle obou rozhlasových tunerů je tu i streamování přes Bluetooth a také, byť jednoduché, přehrávání přes USB a mechaniku paměťové karty MicroSD. Napájení zajišťuje taktéž USB, přesněji řečeno microUSB (škoda že tu není USB-C) a v ceně dostanete pouze kabel, nikoli zdroj (ten je mobilový).

ČTĚTE TAKÉ: Recenze Sencor SRD 7757 (externí odkaz, nové okno)

K dispozici je i výstup na sluchátka, výkon zesilovače je 1,5 W ovšem RMS, takže na danou kategorii slušný (zkreslení bylo zanedbatelné i při vytočení hlasitosti).

Sencoru SRD 7757 v ceně 1.199 Kč dominuje jasné červené poutko, které najdete jak u černé, tak u bílé barevné varianty. Napájí ho zabudovaný, uživatelsky nevýměnný akumulátor typu Li-Ion s kapacitou 2.000 mAh. Rozměry přijímače jsou 165 x 92 x 43 mm, hmotnost jen 300 g.

 

Číst 1941 krát Naposledy změněno pondělí, 08 listopad 2021 08:51

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.