čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Veletrh CES 2022: začínají dny pro média…

Jde o pondělí a úterý, výstava regulérně začíná (pro veřejnost) ve středu 5. ledna a potrvá do 8. ledna 2022. Foto: Sony

Jak jsem vás již informoval, veletrh CES 2022 v americkém Las Vegas letos po roční pauze proběhne opět „na živo“, podmínkou účasti je pochopitelně plné očkování a více najdete v samostatném článku (odkaz níže). Účast vypadá opět hodně bohatě, takže se máme na co těšit.

ČTĚTE TAKÉ: Veletrh CES 2022 je za rohem. Tady jsou aktualizované údaje

Zítra odpoledne našeho času budou uvolněny údaje k novým televizorům Sony, k dispozici by měly být i podklady k novinkám TCL, článek je v přípravě a měl by vyjít zítra.

Večer, resp. navečer 4. ledna pak má úvodní tiskovou konferenci Panasonic a z dalších výrobců televizorů na veletrhu najdete i Hisense a Samsung. Naopak tu nebude (tradičně) značka Philips (TP Vision nebo také Philips TV & Sound), k vidění bude pouze zastoupení ze státu Massachusetts (USA); informace z databáze vystavovatelů CES.

 

Číst 1511 krát Naposledy změněno pondělí, 03 leden 2022 13:06

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.