Vytisknout tuto stránku

Aplikace video služby Disney+ Na čem si ji budeme moci pustit?

Léto se blíží a stejně tak doba ohlašovaného příchodu streamovací platformy giganta jménem Disney, což je nejnověji 14. června 2022. A termín tu bude než se nadějeme… Foto: archiv autora

Podíval jsem se na oficiální stránky služby VoD, resp. na to, jak zatím vypadá proklamovaná kompatibilita se zařízeními a operačními systémy. Stručně řečeno to, co jsem viděl (je tu tzv. geoblokace), hovoří obecně například o mobilech a tabletech s Androidem, Apple iPhone a iPad, o zařízeních s o. s. Android TV a televizorech LG s WebOS a Samsung (Tizen). Konkrétní verze k dispozici nebyly a Disney+ je, podle zaslaného e-mailu, navíc pro naše podmínky momentálně ani zveřejňovat nechce.

ČTĚTE TAKÉ: Kdy Disney+ přijde na český trh a kolik bude stát

A ještě drobnost: Při zadání vyhledávacího řetězce „Disney+ compatibility list“ se v Googlu sice objevila stránka se zmiňovanými částečnými údaji, ale následně jsem byl (díky geoblokaci) přesměrován na stránku, kterou vidíte v úvodu.

Tohle se bohužel nezměnilo ani po zveřejnění konkrétního termínu vstupu na náš trh, k čemuž došlo 29. 3. 2022. Tady má Disney zjevné rezervy, ale možná má také své důvody o které se momentálně nechce dělit. Dočkejme tedy času, jako husa pekáče.

 

Číst 1159 krát Naposledy změněno neděle, 12 červen 2022 19:53