čtvrtek 2 květen 2024
Text Size

Proměněná vidotéka (HBO) Max: komplet ceny, včetně sportu a olympiády Paříž 2024

Staronová videotéka, která u nás odstartuje 21. května, kdy dojde k přejmenování na Max a rozšíření o VoD Discovery+, včetně sportovních kanálů Eurosportu je už za rohem. Foto: Max

Společnost HBO dnes oznámila konečné ceny kompletních balíčků, včetně dodatečného sportovního. Ve všech variantách předplatného pak má být zahrnuto kompletní vysílání z Olympijských her v Paříži 2024, a to na živo i na vyžádání, tedy přes VoD (video on demand). Nicméně provozovatel upozorňuje, že nabídka předplatných se může lišit podle poskytovatele.

K TÉMATU: HBO Max po přejmenování 21. května zlevní Ale pouze v tarifu s reklamou

Vedle rozšířené streamovací služby „Warner Bros. Discovery“ se objeví vylepšená aplikace a k dispozici mají být i nové funkce, žánry a pořady z produkce Cartoon Network, DC, Discovery, Eurosport, HBO Originals, Max Originals, TLC, Warner Bros. a dalších.

Oznámené celkové množství obsahu má být – oproti současnému HBO Max – více než dvojnásobné!

 

Kolik vás to bude stát

K mání bude několik měsíčních a ročních variant předplatného a doplněk Sport, který si můžete přidat k jakémukoli předplacenému základu. Zatím bylo zveřejněno následující:

  • Standard: 219 Kč za měsíc, sledování obsahu na dvou zařízeních současně, rozlišení Full HD, až 30 položek ke stažení a následnému sledování off-line.
  • Premium: 299 Kč za měsíc, až čtyři zařízení současně, rozlišení Full HD nebo 4K, zvuk Dolby Atmos, pokud je k dispozici. Až 100 stažení obsahu pro sledování off-line.
  • Doplněk Sport: 70 Kč za měsíc, přenosy největších sportovních událostí (viz dále), včetně přímých přenosů kanálů Eurosport 1 a 2. Sledování na dvou zařízeních současně (bez ohledu na verzi předplatného), prodej balíčku pouze jako doplněk.

 

Co uvidíte?

Filmové novinky z produkce Warner Bros. a ze stávajícího HBO Max, jako jsou Barbie, „Aquaman a ztracené království“ nebo Wonka. Mezi filmy z rozsáhlé knihovny Warner Bros. např. Harry Potter, Paddington, Matrix, Temný rytíř, Joker či Pán prstenů.

Seriály jako The Last of Us, Bílý lotos, Euforie, Temný případ: Noční krajina, Nevyjasněné zločiny Roberta Dursta či připravovaná komedie Franšíza. Novinkou produkce Max Originals (Tučňák či Vítejte v Derry) a Discovery („90 dní do svatby“, Zlatá horečka, „Dům na opravu“).

Sportovní doplněk nabídne všechny tenisové „grandslamy“ (Australian Open, French Open, Wimbledon a US Open) a tři cyklistické Grand Tours (Giro d'Italia, La Vuelta a España a Tour de France i Tour de France Femmes). K vidění bude rovněž 24 hodin Le Mans a všechny významné události Světového poháru v zimních sportech.

 

Číst 123 krát Naposledy změněno pátek, 19 duben 2024 18:32

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.