čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Zítra začíná v Berlíně IFA 2022. Vrátí se veletrh na výsluní?

S přestávkou, IFA 2021 byla zrušena, IFA 2020 omezena, se jeden z největších veletrhů spotřební elektroniky snaží navázat na ztracené pozice. Zda se mu to povede nevím, ale řada velkých výrobců se vrátila, včetně Samsungu. Foto: Messe Berlin

Pokud si vzpomínáte, na místo účasti na veletrhu IFA 2020 Samsung raději uspořádal vlastní  virtuální akci (reportáž zde).

K TÉMATU:

Letošní IFA bude v Berlíně hostit více než 1.100 výrobců a značek ze 46 zemí, které budou vystavovat na ploše 151.000 m2. Jedním z témat bude „Udržitelná elektronika pro nižší uhlíkovou stopu“, což je v souvislosti se současnou energetickou krizí a valícími se nákladními loděmi z Číny do Evropy, se kterými nikdo nic nedělá, zatímco Evropani lijí do aut močůvku, hodně aktuální!

Svou účast vedle Samsungu ohlásily společnosti Panasonic, Philips (TP Vision), Philips Lighting (Signify) a TCL (TV, domácí kino, chytrá domácnost). V seznamu vystavovatelů jsem našel například i LG Electronics.

 

Číst 838 krát Naposledy změněno středa, 31 srpen 2022 19:14

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.