pátek 19 duben 2024
Text Size

Dnes začíná veletrh IFA a Pán prstenů

Dvě očekávané události dnešního dne pojí jedna jediná věc – technika. První ji předvádí, druhá ji využívá, protože bez ní by s napětím očekávaný seriál vzniknout ani nemohl. Foto: archiv

Veletrh IFA 2022 startuje dnes, tedy 2. září a potrvá do 6. září. První informace jsem už přinesl, včera ještě dorazilo oznámení TCL, že ve zvukových lištách představí novou vlajkovou loď X937U Ray-Danz a také novou generaci inteligentních virtuálních brýlí NXTwear S, které jsou prý pohodlnější a snáze ovladatelné než loňský model (aktualita tady).

K TÉMATU:

A na dnes chystaný seriál Pán prstenů: Prsteny moci, nebo-li „The Lord of the Rings: The Rings of Power“?

V premiéře se vysílají dva díly a jak vidíte z perexového obrázku odchyceného ve video službě Amazon Prime Video, je tu kupodivu i český dabing…

Ostatně Samsung, jak si můžete přečíst na odkazu výše, oznámil Samsung oznámil zahájení spolupráce se streamovací službou Prime Video a dal možnost zhlédnout exkluzivní scény v rozlišení Ultra HD (8K) ještě před dnešním premiérovým uvedením.

 

Číst 823 krát Naposledy změněno čtvrtek, 01 září 2022 21:55

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.