pátek 19 duben 2024
Text Size

Black Adam (Černý Adam) a Dwayn Johnson na HBO Max

AKTUALIZOVÁNO: Celovečerní film vyprávějící příběh z univerza DC, což je konkurence Marvelu, režíroval Jaume Collet-Serra a hlavní roli obstaral zmiňovaný Dwayn Johnson. A jak vidíte z úvodní fotografie, není jedinou známou tváří… Foto: HBO Europe

 

AKTUALIZOVÁNO, 21. 12. 2022: Tedy řeknu vám, opravdu nic moc. Příběh slabý a neuchvacující, provedení standardní (na dnešní dobu) a celek nenese zhola nic a rozhodně ne potenciál k pokračování. Konkurence Wakandy je neslaná, nemastná a nesahá jí ani po kotníky. Prostě běžné DC...

 

Před pěti tisíci lety byl Černý Adam obdařen mocí egyptských bohů a uvězněn. Nyní byl propuštěn a tak se vydává na svou cestu za spravedlností na jejímž konci se bude muset rozhodnout, na čí stranu se přikloní.

ČTĚTE TAKÉ:

Snímek bude zítra k vidění na streamovací platformě společnosti Warner Bros. Discovery, HBO Max. Ta byla v květnu 2020 spuštěna ve Spojených státech a v červnu 2021 zde byl představen levnější model předplatného se zobrazováním reklamy. Do Česka video služba dorazila v březnu a nyní je k dispozici v 61 zemích světa.

 

Číst 779 krát Naposledy změněno pátek, 23 prosinec 2022 08:06

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.