neděle 28 duben 2024
Text Size

Nová továrna Signify Philips LED. Bohužel v Číně…

Plných 192 výrobních linek a plocha 200.000 m². Kompletní uvedení do provozu naplánováno do konce letošního roku, tedy 2023. Produkovat se tu bude spousta světla, včetně toho pod značkou Philips. Foto: archiv autora

Nová výroba osvětlení typu LED ve městě Ťiou-ťiang v čínské provincii Ťiang-si bude nejen největší v rámci značky Signify, ale bude patřit k největším na světě nejen na produkci světelných zdrojů a celých svítidel. Jde vlastně o společný podnik Signify a Zhejiang Klite Lighting Holdings Co., Ltd. a zajišťovat bude produkci nejen pro Čínu, ale také pro celosvětový trh. Vyrábět se tu bude i osvětlení značky Philips, které má Signify pod licencí.

ČTĚTE TAKÉ:

„Další růst v Číně je klíčovou součástí naší globální obchodní strategie. Nová továrna představuje důležité rozšíření výrobní kapacity a podporuje růst společnosti Signify v Číně i ve světě. Otevření závodu je jasným důkazem našeho dlouhodobého závazku vůči Číně. Posílení pozice v oblasti výroby a inovací na tomto důležitém trhu současně podporuje tamní cíle udržitelného rozvoje,“ řekl Eric Rondolat, generální ředitel společnosti Signify.

Signify získala ve společnosti Klite, vyrábějící osvětlení zejména pro domácí trh, rozhodující podíl 51 % v roce 2019.

 

Číst 594 krát Naposledy změněno úterý, 22 srpen 2023 13:19

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.