pátek 29 březen 2024
Text Size

Dnes byla spuštěna nová streamovací služba FilmBox+

Ta celosvětově nahrazuje službu původní, což platí i využívaných aplikací na nejrůznějších platformách. I pro Česko... Foto: FilmBox

Verze plus v sobě zcela nově kombinuje jak video na vyžádání, tedy on-line videotéku (VoD), tak živé vysílání televizních stanic, tedy internetovou televizi IPTV.

ČTĚTE TAKÉ: Skylink 7 dnes exkluzivně uvede další pokračování skvělého seriálu Černý baron

FilmBox+ je dostupný prostřednictvím webu, na platformách partnerských operátorů a také přes mobilní aplikace a aplikace v televizorech. Má také přinést vylepšené uživatelské rozhraní a živé kanály vysílající 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. V nedaleké budoucnost (v průběhu roku) budou k dispozici i tzv. Smart Collection Channels. Obsah sestavený editory FilmBoxu podle naladění, žánru nebo určený k určité příležitosti.

 

Číst 1154 krát Naposledy změněno čtvrtek, 18 únor 2021 12:27

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.