pátek 19 duben 2024
Text Size

Hisense RQ760N4: „amerika“ jinak a dokonce i v konvertibilním provedení

Čínská společnost Hisense vyrábějící mj. i televizory a vlastnící také značku Mora představila kombinovanou chladničku, kterou nabízí ve třech provedeních: v tradiční bílé, ve světlém nerezu a v černém broušeném nerezu. Foto: Hisense

Na rozdíl od typické americké chladničky, která je postavena na výšku a má dvoje dveře (chladicí a mrazicí část), tato je postavena šířku a dveře má čtyři. V horní polovině je tak chladnička (352 l) a v dolní mraznička (233 l), přičemž se ještě jedna její část dá přepnout na chladničku s regulací teploty od +5 ℃ až po -20 ℃. K dispozici tak můžete mít skutečně obří chladicí objem.

ČTĚTĚ TAKÉ: Znáte nové energetické štítky? Od března je najdete u pěti kategorií domácích spotřebičů, další mají následovat

Hisense RQ760N4 nabízí dvě velké zásuvky na zeleninu a ovoce (výška 22 cm), mezi nimiž je i menší zásuvka na drobné potraviny. K dispozici je i tzv. nulová zóna pro skladování ryb a masa (teplota kolem 0 ℃),vše je samozřejmě beznámrazové s automatickou cirkulací ionizovaného vzduchu, který působí jako antibakteriální ochrana.

Jak vidíte ze snímků k dispozici je dávkovač studené vody, ledu a ledové tříště (bez připojení na vodovod),  neobvyklé přihrádky ve dvířkách i v mrazicí části a užitečná je také signalizace otevřených dveří.

Veledůležitá výdrž při výpadku elektřiny je podle současného standardu 16 hodin, podle nového, který začne platit od března 2021, deset hodin. Podle stávajícího energetického štítku tak novinka patří do třídy A+, ve zmiňovaném změněném a nově zaváděném systému do F (podrobněji zde…).

Hisense RQ760N4 se má prodávat od března 2021 za 59.990 Kč.

 

Část vnitřní zadní stěna je pokryta nerezovou ocelí.

 

Nastavení výrobku ledu a tříště.
Číst 1167 krát Naposledy změněno sobota, 20 únor 2021 14:37

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.