čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Společnost Viacom CBS spouští novou streamovací platformu Paramount+

Služba má hned od prvního dne nabídnout katalog čítající přes 5.000 hodin obsahu pro všechny věkové kategorie. Grafika: Viacom CBS

Paramount+ bude dostupná od 4. března 2021 v USA, v Kanadě a zemích Latinské Ameriky. V Evropě se jí nejprve dočkají severské země, a to 25. března 2021. Další země mají postupně následovat.

Společnost představila svou streamovací strategii investorům a s jejími už existujícími službami Pluto TV a Showtime prý hodlá  vytvořit „vzájemně propojený ekosystém, který završí velmi očekávané spuštění Paramount+ 4. března.“

ČTĚTE TAKÉ:

 

Paramount+ se podle zaslané zprávy má soustředit na původní tvorbu, filmové trháky, obsah od Showtime a dětský obsah od Nickelodeon a Nick Jr. Katalog má také nabídnout obsah od všech značek skupiny ViacomCBS (BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Pictures nebo Smithsonian Channel), včetně lokální tvorby. Má být navíc doplněn o pořady od třetích stran.

Cena měsíčního předplatného se bude na jednotlivých trzích mírně lišit, předplatné se má pohybovat od 3 USD měsíčně (pod sto korun). Služba bude dostupná jak on-line na ParamountPlus.com, tak prostřednictvím aplikací na mobilních zařízeních a zařízeních připojených k TV s operačními systémy iOS a Android, včetně Apple TV, Google TV a Amazon Fire TV.

 

Číst 1314 krát Naposledy změněno úterý, 06 září 2022 07:52

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.