čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Logitech X100 Mobile Speaker, aneb S pukem na muziku

Jak vidíte, vypadá skoro jako puk a dokonce ho můžete mít v „pukové černé“. Na rozdíl od sportovního náčiní ale jednou stranou „muzikuje“ a dá se využít i jako hands-free. O odolné verzi se zatím nikde nepíše… 

Foto: Logitech

Chlubí se, cituji, „nejsilnějším zvukem ve své třídě“. Připojuje se přes rozhraní Bluetooth (odkaz se otevírá do nového okna) a jeho baterie vydrží až pět hodin přičemž je zabudován ještě mikrofon, takže reproduktor můžete použít i pro telefonování s hlasitým odposlechem, tedy jako hands-free. 

X100 je určen jako doplněk mobilních telefonů či tabletů a u Bluetooth podporuje profil A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) pro napojení, ale můžete využít i připojení pomocí 3,5 mm konektoru typu jack. Pro telefonování přes hands-free pak používá vyspělého profilu HFP (1.5). 

 

O BLUETOOTH A PROFILECH SE VÍCE DOZVÍTE ZDE (odkaz se otevírá do nového okna).

 

Rozměry „muzikálního puku“ jsou 85 x 98 x 37 mm, akumulátor typu Li-Ion má při hraní přes Bluetooth vydržet až pět hodin, dobíjení obstará konektor Micro USB.

Datum uvedení ještě Logitech neoznámil s tím, že se na českém trhu se objeví někdy průběhu prvního čtvrtletí za 1.359 Kč.

 

 

 

Číst 4806 krát Naposledy změněno středa, 10 červen 2015 08:43

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.