pátek 19 duben 2024
Text Size

Celosvětová premiéra snímku Liga spravedlnosti (Justice League) Zacka Snydera na HBO už zítra

Ve skutečnosti se odehraje na nové službě HBO Max i když 18. března 2021 propukne i na ostatních, zatím nepřevedených službách HBO. Foto: HBO

Premiéra proběhne ve všech teritoriích ve kterých značka působí a doprovodí ji vydání řady dalších produktů napříč platformami společností Warner Media a DC, včetně soundtracku vydaného u Water Tower Music a tématické kolekce Warner Bros.

ČTĚTE TAKÉ: IPTV VoD v Česku – kam dál a co čekávat v nejbližší době

Bruce Wayne (Ben Affleck) je odhodlaný postarat se o to, aby Supermanova oběť nepřišla na zmar. Spojí tedy své síly s Dianou Prince (Gal Gadot) a plánují sjednotit tým superhrdinů, kteří mají zachránit svět před blížící se hrozbou zloduchů jako jsou Steppenwolf, DeSaad a Darkseid.

Autorem scénáře filmu je Chris Terrio, který na podobě příběhu spolupracoval se Zackem Snyderem a Willem Beallem, postavy vycházejí z komiksů DC a Superman od autorů Jerryho Siegela a Joe Shustera. Hlavními producenty filmu jsou Charles Roven a Deborah Snyder.

Souběžně s premiérou na HBO Max v USA bude film vysílán, výhradně prostřednictvím HBO, v Evropě, včetně Česka a Slovenska, a na HBO GO v Asii, přičemž v Latinské Americe bude mít titul premiéru výhradně na HBO Max, až bude letos služba v této oblasti spuštěna.

Ukázkové video najdete na Youtube zde.

Číst 1350 krát Naposledy změněno středa, 17 březen 2021 11:34

1 komentář

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.