úterý 19 březen 2024
Text Size

Nový box Strong Leap-S1 opět s certifikovaným Android TV

Nástupce modelu Strong SRT 202 Ematic (sám ho používám, test zde) má nabídnout řadu lokálních aplikací, včetně Skylink Live TV. A také nějaké ty změny, především novou verzi o. s. Foto: Strong

Za 1.999 Kč dostanete tradičně provedený box, což je vidět i z fotografií, s operačním systémem Android TV verze 10 pracující s rozlišením Ultra HD (4K). Pohání ho čtyřjádrový procesor Cortex-A53 na frekvenci 1,8 GHz a grafika Mali-G3. Uvnitř jsou 2 GB RAM a 8 GB na disku, přičemž rozšíření obstará paměťová karta MicroSD.

Zabudována je Wi-Fi 5 pracující s oběma přenosovými frekvencemi, Bluetooth 4.2, optický audio výstup, dvě rozhraní USB (2.0, 3.0) a také HDMI a konektor RJ-45 (Ethernet LAN). Rozměry set-top boxu jsou 110 x 22 mm (š/h x v), hmotnost 170 gramů.

Na snímku boxu rovněž můžete vidět nové firemní logo, které se postupně začíná objevovat na produktech Strongu.

Poznámka autora: podle místního zastoupení se s aktualizací Strong SRT 202 Ematic na Android TV 10 nepočítá. Odhaduji, že by mj. vyžadovala novou certifikaci u Googlu.

 

Číst 1172 krát Naposledy změněno čtvrtek, 22 duben 2021 13:42

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.