pátek 29 březen 2024
Text Size

Aplikace Můj Globus rozšiřuje své funkce. A vůbec nemusíte do prodejny…

Momentálně slouží zejména jako pomocník při rodinných nákupech a k poskytnutí aktuálních informací o nabídce, cenách a volné kapacitě každého z hypermarketů. Foto: Globus

Nyní mobilní aplikace umožní i rezervaci atraktivního zboží a čerstvých potravin z vlastních pekařství a řeznictví Globusu. Tyto funkce doplní nedávno rozšířený rezervační systém pro módní, sportovní a volnočasové zboží. Nyní tak lze rezervovat i akční nepotravinové zboží, a to i z oblasti campingu, o které je, jak tvrdí Globus, letos nebývalý zájem.

K TÉMATU: Řetězec prodejen Globus ukazuje zaplněnost obchodů přímo v nákupní aplikaci

Rezervace je možná ve všech patnácti hypermarketech a objednané zboží si zákazníci vyzvednou a zaplatí na místních Informacích, takže vůbec nemusí do prodejny. Mobilní aplikaci nyní běžně používá více jak 120.000 zákazníků měsíčně. Zákazníci si například objednali a vyzvedli na 13.000 porcí jídla z restaurací a využívání mobilní aplikace při nákupech v Globusu, podle firemních údajů, vzrostlo – oproti roku 2019 – o 400 %.

 

Číst 1338 krát Naposledy změněno pátek, 21 květen 2021 12:24

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.