čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

SodaStream začal prodávat Spirit Megapack s příchutěmi nápojů PepsiCo

VČETNĚ POZNÁMKY Z PRAXE: Ty jsou v prodeji od 1. června v podobě originálních koncentrovaných příchutí, takže stačí jen vyrobit sodovku podle vašich preferencí (tři stupně), přidat je do ní a opatrně promíchat. Foto: SodaStream

Obsahem balení SodaStream Spirit Megapack za 2.299 Kč je nejprodávanější výrobník sodovky Spirit Black, láhev na perlivou vodu s logem Pepsi Max, bomba s potravinářským CO2, jedna velká příchuť Pepsi Max (440 ml) a čtyři malé testovací příchutě, jako Mirinda či 7Up Free.

Velká příchuť přijde na 129 Kč a při dodržení výrobcem doporučeného poměru míchání má vystačit na přípravu asi devíti litrů nápoje.

Spolu s novými příchutěmi Pepsi uvádí SodaStream na český trh i opakovaně použitelné lahve typu Fuses s motivy Pepsi, Pepsi Max a 7 UP (sada 399 Kč).

Firma se od svého založení v roce 1903 soustředí na ucelenou nabídku výrobníků domácí perlivé vody a souvisejícího příslušenství. Je spočítáno, že používáním jednoho z nich ušetří průměrná domácnost během tří let asi 2.500 lahví PET.

Poznámka autora z krátké praxe: vyzkoušel jsem příchutě Pepsi na třech lidech a tvrdí: „nepoznáte od pravých“. A bez tahání lahví… Vyzkoušel jsem také zejména stévií slazenou oranžádu (pomeranč/mango, 129 Kč – foto níže) a všem opět nad míru chutnala!

Hezký počin – teď ještě nějaký pořádný hořký tonic a českou kofolu!

 

Číst 1090 krát Naposledy změněno sobota, 05 červen 2021 08:52

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.