pátek 19 duben 2024
Text Size

Immax LED Desk Lamp: skoro tolik využití, jako Rudé právo

Velice elegantní a nijak drahá stolní lampička s LED žárovkou nabízí překvapivé možnosti. Vedle budíku, nastavení barevné teploty, třeba i dobíjení mobilního telefonu, nebo tabletu přes USB.  

Foto: Immax


Přijde na doporučených 1.190 Kč, má jemné a decentní tvary a nedá se jen naklopit, ale její vrchní část ve které je umístěn světelný zdroj, se dá i zcela přiklopit k tělu, které jde rovněž naklopit a navíc ještě otočit kolem své osy o zhruba 170 stupňů. 

Zabudované LED diody dávají solidní světelný tok 450 lumenů, takže jste zhruba na úrovni 40wattové žárovky, ovšem při životnosti až 50 000 hodin!

Immax LED Desk Lamp napájí externí 12voltový zdroj a můžete si u ní navolit tři barevné teploty, včetně studeného a teplého bílého světla, přičemž v rámci každého je k dispozici pět stupňů intenzity. Vše řídíte přes dotykový panýlek v podstavci, zabudován je však také samostatný displej zobrazující hodiny, datum, budík a dokonce i pokojovou teplotu. 

 

 

Číst 6691 krát Naposledy změněno pátek, 23 září 2022 01:32

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.