čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Bezdrátová sluchátka Philips Fidelio L3 míří na náročnou klientelu

Chlubí se nejen pasivní izolace hluku s paměťovou pěnou, ale také náušníky a kovovým mostem potaženými měkkou kůží Muirhead, propracovanými měniči a pěti mikrofony. Foto: TP Vision

Bezdrátová náhlavní sluchátka Philips Fidelio L3, mušle přes xxx uši, přijdou na 9.799 Kč a mají nabídnout kombinaci výkonu, pasivního a aktivního potlačení hluku a luxusního provedení. Nabízejí také až 35 hodin přehrávání (30 hod. se stále zapnutým ANC) a také možnost ultra rychlého dobíjení, kdy 15 minut zajistí šest hodin používání. To vše prostřednictvím kabelu se symetrickým konektorem USB-C.

K TÉMATU: Hi-Fi sluchátka Philips Fidelio X3 (test): drahá, ale výtečná

Osazeny jsou 40mm měniči s třívrstvou konstrukcí složenou z tlumicího materiálu TPU vloženého mezi dvě vrstvy polymeru používaného u vrcholových sluchátek. Hybridní systém ANC (co je to potlačování hluku okolí ve sluchátkách… ANC, NB, NC, NM) se čtyřmi mikrofony je doplněn o pátý starající se o odstranění zvuků z okolí. Připojení zajišťuje Bluetooth 5.0 s kodekem Qualcom aptX HD.

Sluchátka se řídí pomocí dotykového ovládání s několika gesty (přejetí prstem, klepnutí a stisknutí), nechybí podpora Google Assistant.

 

Číst 1434 krát Naposledy změněno pondělí, 28 červen 2021 20:22

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.