čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Technisat Digitradio Bike 1 s DAB, displejem OLED a odolností proti vodě

Novinka na kolo, která se začíná prodávat i u nás nabízí hudební přehrávač kombinovaný s příjmem rozhlasu, včetně DAB. V ceně je univerzální držák na řídítka nebo nápojový nosič. Foto: Technisat

Displej typu OLED má mít, podle výrobce, výbornou čitelnost i na přímém slunci, odolnost (krytí) je IP65 (více v Co je to) a akumulátor Li-Ion s kapacitou 4.000 mAh má dodat energii na až 10 hodin provozu. Nechybí lokalizace do češtiny a slovenštiny, 2x 20 pozic pro uložení naladěných stanic (VKV i DAB) a zesilovač o výkonu 5 W (RMS).

Přehrávání muziky z mobilu je možné díky zabudovanému Bluetooth 5.0 s profily AVRCP a A2DP. Stačí se tedy bezdrátově napojit z nejspíše libovolného telefonu.

Bike 1 (3.790 Kč, test v přípravě) váží 460 g, rozměry jsou (švh) 165 x 73 x 71 mm.

 

Číst 1902 krát Naposledy změněno pondělí, 19 červenec 2021 03:49

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.