pátek 29 březen 2024
Text Size

SledovaniTV rozšiřuje počet Full HD stanic a míří ke stovce

Internetová televize (IPTV) pokračuje ve zvyšování kvality vysílaných kanálů. Namísto HD Ready nyní do Full HD přepíná 22 stanic, a to v ČR i na Slovensku. Ilustrace: archiv autora

V programových balíčcích je tak nyní celkem 81 kanálů v rozlišení Full HD a dalších devět je v Ultra HD (4K). Zbylé jsou v HD Ready, některé pak také v SD s rozlišením 720 x 576 bodů. Nejčastěji proto, že kanál není ve vyšším rozlišení dostupný, což se týká zejména regionálních stanic.

Už dnes připravujeme další vlnu zvyšování kvality kanálů, která by mohla proběhnout na podzim. Do Vánoc tak má SledovaniTV, podle plánu, nabízet více než 100 kanálů ve Full HD a 4K.

A jakých stanic se týká současná Full HD vlna? Je to…

360TuneBox, AMC, Auto Motor Sport, Brazzers TV Europe, Cinemax 1, Cinemax 2, Discovery, Discovery Investigation, Erox, Eroxxx, Film Europe, Film Europe+, Film+, FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Premium, History Channel, Love Nature, Prima CNN News, Prima Plus, Travelxp a Viasat History.

Na IPTV SledovaniTV se můžete dívat na počítači ve webovém prohlížeči a také na mobilech a tabletech se systémem Android a iOS. Aplikace jako taková je dostupná v celé řadě zařízení, jako například v televizorech Samsung, LG, Panasonic, Hisense a nově také u výrobce Vestel (např. Toshiba, JVC, Sencor). Najdete ji rovněž v přijímačích s o. s. Android TV (např. Sony a Philips), novinkou je verze pro Amazon Fire TV Stick. Nechybí ale ani Apple TV a Chromecast.

 

Číst 1335 krát Naposledy změněno středa, 11 srpen 2021 13:54

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.