středa 24 duben 2024
Text Size

Caterpillar Cat B100: odolná klasika

Za 3.879 Kč dostanete telefon klasické konstrukce poplatný armádní normě. 

Foto: Cat

Cat B100 má podle výrobce vynikat nadstandardní odolností. Splňuje certifikaci IP67 i armádní normu MIL-STD 810G, což v praxi znamená, že je prachuvzdorný, vodotěsný do metrové hloubky a vydrží pád z výšky až 1,8 m. Navíc mu nevadí ani extrémní teploty (chod je garantován od -25 do 55 °C) ani ovládání v rukavicích. Pokud se telefon zašpiní, stačí ho jednoduše umýt pod vodou, což nevadí ani mikrofonu potlačujícímu ruchy na pozadí.

 

Na snímku dole vidíte i reproduktor a vše tak míří k tomu, aby byl telefon lépe použitelný v hlučném prostředí, typicky třeba na stavbě. Za pozornost stojí i to, že šasi je potaženo pryží absorbující nárazy doplněnou o anodizované hliníkové bočnice. 

 

 

 

 

Číst 3924 krát Naposledy změněno sobota, 29 listopad 2014 04:02

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.