pátek 29 březen 2024
Text Size

Uvedeny byly sluchátka Bose QuietComfort 45

Jak napovídá design, jde o přímého nástupce QuietComfort 35, které značka představila v roce 2016. Foto: Bose

Novinka má vylepšený systém aktivního potlačení okolních ruchů (ANC – co je to) a hands-free pracující i v hlučném prostředí. ANC je použitelné ve dvou režimech – eliminace ruchů (Quiet) a propouštění zvuků usnadňující živou komunikaci s lidmi (Aware). V prvním případě jde lze přepínat mezi čtyřmi úrovněmi potlačení ruchu z nichž dva jsou uživatelsky nastavitelné.

Bose z principu nezveřejňuje technické parametry svých výrobků, v zaslané tiskové zprávě byla pouze výdrž na baterie až 24 hodin, osazení celkem 6mikrofony.

 Ovládání najdete na obou mušlích. Na pravé jsou čtyři tlačítka určená pro zvýšení a snížení hlasitosti, zapnutí/párování Bluetooth 5.2 a také pro úkony jako přijímání a ukončování hovorů. Na levém náušníku je pak tlačítko pro přepínání mezi režimy a ztlumení mikrofonu. Další možnosti najdete v aplikaci Bose Music.

Sluchátka mají být velmi odolná a lze je složit. V ceně 8.990 Kč (uvedení přelom října a listopadu) dostanete i kompaktní ochranné pouzdro.

 

 

Číst 1087 krát Naposledy změněno středa, 29 září 2021 16:32

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.