čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Samsung Galaxy Tab3 7 Lite: další barvy

K černému a bílému tabletu oznámenému na konci ledna nyní přicházejí na pomoc další dvě barvy – tyrkysově modrá a žlutá.

 

Jak už jsme vás informovali zde (odkaz se otevírá do nového okna) nejlevnější tablet Samsungu, „odlehčený“ Tab3 Lite s displejem o velikosti 17,8 cm, tj. 7 palců, se prodává v černé a bílé za 3.499 Kč (verze s Wi-Fi).

Jak můžete vidět z obrázků dvou nových provedení, barevná zadní část plynule přechází do bočního rámu, který obtéká displej po celé jeho délce a podtrhuje tak jeho design, přičemž ve stejné barvě jsou i postranní ovladače. 

 

Podrobnější technické parametry tabletu majícího zvládnout až 8 hodin přehrávání videa najdete ve zprávě zde (odkaz se otevírá do nového okna).

 

 

Dvojice původních barev Tab 3 7 Lite.

 

A dvojice nových barev - tyrkysová modř a žlutá...

 

 

 

 

 

 

Číst 4723 krát Naposledy změněno úterý, 08 duben 2014 20:54

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.