středa 24 duben 2024
Text Size

Dětské hodinky Lamax BCool s řadou ciferníků

Společnost Lamax Electronics se zaměřuje na nejrůznější chytrou a audiovizuální elektroniku. Nyní přichází s variabilním řešením chytrých hodinek pro děti.Foto: Lamax Electronics

Hodinky s dotykovým displejem s úhlopříčkou 3,6 cm (1,4") a rozlišením 240 x 240 bodů přijdou na 1.490 Kč a jsou vybaveny Bluetooth 5.0 a krytím IP68. V ceně rovnou dostanete dvě barevné verze řemínku. Samozřejmostí je česká lokalizace.

ČTĚTE TAKÉ: Tablety pro malé děti – Alcatel TKEE Mini a Alcatel TKEE Max

Chytré hodinky je možné používat, aniž by bylo nutné vytahovat telefon z batohu nebo z kapsy. Dítě na nich přijme hovor či SMS a vibrace se hodí v každém hlučnějším prostředí. Zabudovány jsou také čtyři hry rozvíjející matematické znalosti a postřeh. Samozřejmě nechybí ani vlastní ciferníky, ovládání hudby či záznam aktivit, jako jsou nastřádané kroky.

Tím nejzajímavějším je však lithium polymerový akumulátor s kapacitou 160 mAh, resp. udávaná výdrž až 7 dnů.

Hodinky jsou kompatibilní s telefony Android 5.1 a iOS 10, resp. vyšší.

 

 

Číst 1177 krát Naposledy změněno sobota, 30 říjen 2021 11:37

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.