čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Produkty chytré domácnosti Tesla nově spadají pod společnost Witty

V roce 2020 rozšířila Tesla portfolio o výrobky pro chytrou domácnost. Trhem byly kladně přijaty a po zkušebním provozu tak nastal čas vytvořit trvalejší strukturu. Foto: autor

Za více než půl roku, co jsou produkty chytré domácnosti Tesla na českém trhu, zaznamenala značka překvapivé obchodní úspěchy, které, podle jejího vyjádření, „předčily všechna očekávání.“ Podle zaslané tiskové zprávy byly interní prodejní cíle překonány o 40 % a celkem se prodalo, napříč nabídkou, 8.000 kusů.

ČTĚTE TAKÉ: Tesla DAB75 „DAB ověřeno“ aneb Certifikován první rozhlasový přijímač s promítáním obrázků

 

Vůbec nejprodávanější byly kamery IP, v těsném závěsu pak produkty pro domácí mazlíčky. Počet registrovaných uživatelů v aplikaci Tesla Smart (viz foto), pomocí které se produkty ovládají, už má Google Store označení „5000+“, podle vyjádření výrobce „už atakuje hranici 10.000“. Je to prý dáno i tím, že jednotlivé výrobky často využívá více členů jedné domácnosti.

Číst 944 krát Naposledy změněno čtvrtek, 04 listopad 2021 11:50

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.