pátek 19 duben 2024
Text Size

Internetová videoslužba SledovaniTV (SledovanieTV) má už 100 kanálů ve Full HD

Říjen byl ve znamení rozšiřování programové nabídky této internetové televize (IPTV). Přibyly také čtyři nové stanice a devět rádií. Foto: archiv

Mezi novými kanály najdete JOJ Šport (všechny slovenské balíčky), Nova Lady (všechny české), Prima Show (všechny české) a Stingray iConcerts (vybrané české a slovenské balíčky). Celkem je nyní v IPTV k dispozici sto stanic v rozlišení 1.920 x 1.080 bodů nebo vyšším, což znamená Ultra HD (4K) – co je to.

Dalších 48 kanálů je dostupných v režimu 720p.

ČTĚTE TAKÉ: Video služba SledovaniTV dostupná jako Televio už i v Polsku

Rádia byla rozšířena o dětské stanice PiGy Disko Trysko, PiGy Pohádkové písničky a PiGy Pohádky. Dále pak jde o veřejnoprávní ČRo Pohoda, zpravodajské Z Rádio a hudební JuKej rádio, Radio Čas, Dance Rádio a Hitrádio Desítka. V Česku a na Slovensku je ve službě k dispozici celkem 75 rozhlasových stanic.

Ke zmiňovanému navýšení rozlišení došlo u sedmi televizních kanálů. Ty jsou nyní přenášeny v 1.080p (dříve 720p).

Konkrétně jde o…

  • Cartoon Network HD,
  • Discovery Science,
  • Duna World.
  • Spektrum,
  • Travel Channel HD,
  • Viasat Explore,
  • Viasat Nature.

Listopadovým bonusem je TV Paprika, kterou si nyní mohou zdarma užít všichni předplatitelé.

 

Číst 1373 krát Naposledy změněno čtvrtek, 04 listopad 2021 15:31

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.