pátek 19 duben 2024
Text Size

Na trh přichází nerezový pákový kávovar Sage Bambino SES450

Novinka má podle výrobce zvládnout „lahodné espresso, ale i cappuccino s dokonale sametovou mléčnou pěnou“. Foto: Sage

Za 10.490 Kč dostanete klasický pákový kávovar bez mlýnku u něhož je doba do plného nahřátí udávána na tři sekundy. Nádoba s vodou o objemu 1,3 l je na zadní straně, což je vidět z fotografií, teplota pro spaření kávy je nastavena na 93 stupňů, sáhnout ale můžete po až 130stupních. Využitelný tlak je udáván na maximálně 9 barů, objem spařované kávy od 18 do 22 gramů.

ČTĚTE TAKÉ: Catler TM 8010 (test) – elektronický samovar nejen pro čajového gurmána

Ovládání (tlačítka bráno zleva): jeden šálek, dva šálky, horká voda a pára.

 

Na kávovar o rozměrech 20 x 31 x 32 cm (švh) by měla být v Česku poskytována záruka 3 roky (údaje v zaslané tiskové zprávě nebyly zcela jasné), spotřeba jde od 1.300 do 1.600 W.

Poznámka autora: Prakticky veškeré technické údaje byly převzaty z britské stránky produktu přímo u výrobce (sageappliances.com). V zaslané zprávě k dispozici nebyly a veďte proto v patrnosti, že mohou být trochu jiné.

 

Číst 1267 krát Naposledy změněno pondělí, 08 listopad 2021 06:41

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.