čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Hisense WFQR1014EVA a Hisense WDQY1014EV mají přinést nový stupeň úspory a mj. i sterilnější praní

Překvapit mají tichým chodem, novým systémem proudu vody, automatickým dávkováním pracího prostředku, pauzou pro přidání zapomenutého prádla („zastav a přidej“) či automatickým čištěním. Foto: Hisense

A výrobce ještě dodává: „A nadchnou nejen sportovně založené rodiny.“

Novinky představují jednak klasická pračka Hisense WFQR1014EVAJM a kombinace pračky a sušičky Hisense WDQY1014EVJM. Společná jim je nadstandardní 10letá záruka na invertorový motor, plynulejší chod, nižší spotřeba elektřiny a údajně i pomalejší opotřebování motoru. Hladina hluku je udávána na 56 dB během praní a 71 dB během odstřeďování. Výrobky také patří, podle nového energetického štítku EU, hodně vysoko, a to do třídy B.

ČTĚTE TAKÉ: Znáte nové energetické štítky?

Vnitřek bubnu je nyní posetý plastickým vzorkem, který připomíná sněhovou vločku a podle výrobce je tak… „Prádlu poskytována jemná ´masáž´, která jednotlivé kousky oblečení důkladně zbaví nečistot, a zároveň je při tom načechrá.“

K dispozici je také program pro automatické čištění bubnu při teplotě 95 °C. Především rodiny s malými dětmi ocení speciální program Baby Care, který sterilizuje kojenecké prádlo a dětské oblečení při vysokých teplotách (95 stupňů). A využívá také opakovaného máchání, aby se prádlo zbavilo všech zbytků pracího prášku.

 

 

Pračka Hisense WFQR1014EVAJM (snímek výše)

Pračka Hisense WFQR1014EVAJM (15.990 Kč) má kapacitu až 10 kg prádla. Na rozměrném displeji si můžete vybrat z až patnácti programů, včetně těch pro delikátní textilie, sportovní oblečení a je tu i extra rychlé čtvrthodinové praní.

Pračka Hisense WFQR1014EVAJM – ovládání.
Pračka Hisense WFQR1014EVAJM – místo pro prášek, apod.

 

 

 

Kombinovaná „pračko-sušička“ Hisense WDQY1014EVJM (v rozloženém stavu…)

Kombinovaná „pračko-sušička“ Hisense WDQY1014EVJM (13.990 Kč) využívá i páry a její kapacita je až 10 kg při standardní šířce 60 cm a hloubce 61 cm. Opět je k dispozici patnáct programů, včetně parního Pure Steam a je tu i extra rychlý 15minutový a antialergenní program. Díky funkci Quick & Dry můžete mít kilogram prádla čistý a usušený za zhruba hodinu a je tu i možnost odloženého startu.

Kombinovaná „pračko-sušička“ Hisense WDQY1014EVJM – ovládání.

 

Kombinovaná „pračko-sušička“ Hisense WDQY1014EVJM – místo pro prášek, apod.
Číst 1065 krát Naposledy změněno pondělí, 15 listopad 2021 09:06

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.