úterý 16 duben 2024
Text Size

Chytré kartáčky TrueLife SonicBrush pro děti i dospělé

Nové modely sonických zubních kartáčků jsou určeny všechny věkové kategorie. Použité materiály neobsahují ani BPA, ani třeba ftaláty. Foto: TrueLife

Na nejmenší míří TrueLife SonicBrush Baby G (od 690 Kč, foto výše). Určen je pro děti od tří do šesti let a v balení najdou 30 samolepek zvířátek, kterými si mohou kartáček polepit a poznat, který je který. A je tu také animace ukazující, jak si správně čistit zuby. Nechybí automatický časovač a děti potěší i barevné podsvícení LED. A protože jsou v balení tři vyměnitelné hlavice o různých velikostech, kartáček může používat více dětí.

 

 

TrueLife SonicBrush Kid G (od 799 Kč) je určen pro děti mezi 5 a 9 lety a je napájen tužkovými bateriemi (AAA). Opět nechybí samolepky se zvířátky a výukové video, automatický časovač kartáček po stanovené době vypne a v ceně jsou tři různé hlavice. Krytí (stupeň odolnosti proti prachu a vodě) je u SonicBrushKid G označeno jako IPX7 (co je to).

 

 

Univerzálním kartáčkem má být TrueLife SonicBrush GL UV (3.490 Kč), jehož štětiny dokáží kmitat rychlostí až 80.000 pohybů za minutu. Součástí balení je nabíjecí sklenička, cestovní pouzdro a UV sterilizátor, který odstraňuje až 99,9 % bakterií. Doba provozu je udávána na až 30 dní. V ceně dostanete čtyři náhradní hlavice, včetně kroužků, takže si je už nemusíte plést. Kartáček je vodotěsný a mělo by ho jít používat i ve sprše.

 

 

Ke kartáčkům je možné dokoupit samostatný sterilizátor se světlem UV, který využívá i UV-C pro likvidaci virů. Proces trvá tři minuty, poté se přístroj sám vypne. Podle výrobce má sterilizace, cituji, „výrazným způsobem prodloužit život každého kartáčku nebo kartáčkové hlavice, které byste za běžných okolností museli měnit minimálně každé tři měsíce“.

 

TrueLife SonicBrush GL UV - hlavice.

 

 

TrueLife SonicBrush Baby G - samolepky.
Číst 1325 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.