pátek 26 duben 2024
Text Size

RTVS má smlouvu o satelitní distibuci svých stanic, včetně sportovní. Uzavřela ji s M7 Group (Skylink)

Dlouhodobá smlouva se slovenskou veřejnoprávní stanicí RTVS se týká všech čtyř jejích kanálů. Půjde tedy o stanice Jednotka, Dvojka, Trojka a zbrusu nový Šport. Foto: M7 Group

Lucemburská společnosti M7 Group, vlastněná společností Canal +, a u nás známá díky internetové a satelitní televizi Skylink uzavřela se společností Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) smlouvu na distribuci zmiňovaných kanálů via satelit Astra umístěný na pozici 23,5 stupně východně.

Vše je načasované tak, aby se stihl začátek nadcházejících zimních olympijských her.

Všechny kanály RTVS budou vysílat v kvalitě HD, chybět nebude programová nabídka EPG a vše také půjde přes zmiňovaný Skylink, pracující jak na Slovensku, tak v Česku. Aby byl umožněn hladký přechod kanálů od současného poskytovatele, M7 zahájí satelitní vysílání již tento měsíc.

Na perexovém snímku vlevo Jaromir Glisnik z M7 Group, vpravo pak Jaroslav Reznik, generální ředitel RTVS.

 

Parametry pro naladění:

Astra 3B, 23,5 East, transponder 3.213, 11 954 MHz horizontal, DVB S-2/8PSK, FEC 2/3, SR 29.900

Slovenští zákazníci Skylinku najdou RTVS kanály na…

  • Jednotka HD – pozice 1
  • Dvojka HD – pozice 2
  • Trojka HD – pozice 18
  • Sport HD – pozice 98

 

Číst 1560 krát Naposledy změněno středa, 08 prosinec 2021 13:20

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.