Vytisknout tuto stránku

Myš Logitech Signature M650 má dvě velikosti i verzi pro leváky

Už tento měsíc bude ke koupi zajímavá myš ve velikostech S/M a L. Ty plus verze pro leváky (možná i pro ty předělané, což je případ autora) si kladou za cíl nabídnout lepší pracovní podmínky výrazně rozsáhlejší skupině. Foto: Logitech

Logitech M650 si u nás budete moci pořídit za 1.099 Kč ve třech barvách (celkem je jich pět) a jak vidíte ze snímků, nechybí jí rolovací kolečko, tlačítka mají nastavitelné funkce a podle výrobce je „téměř neslyšná“. Hlučnost je ve srovnání s Logitech M185 (podle firemního měření) snížena o 90 %, část plastových dílů je vyrobena z recyklovaného plastu (PCR). Značka udává, že momentálně asi polovina myší a klávesnic v portfoliu obsahuje určitý podíl PCR. Nově uváděné výrobky pak mají – podle tiskové zprávy – „používat PCR všude, kde to bude možné“.

ČTĚTE TAKÉ: Tichá klávesnice a myš Logitech MK295 Silent Wireless Combo

Propojení se zařízením obstarává Bluetooth Low Energy, nebo speciální člen Logitechu (USB). Signature M650 má pět tlačítek, funkce se dají měnit v aplikaci Logitech Options+.

Standardní rozlišení je 400 dpi (max. 2.000), udávaná výdrž tužkových baterií (AA)  při běžném provozu až dva roky, v případě použití Bluetooth asi 20 měsíců. Kompatibilita je zaručena s Windows, včetně W11 a systémy Android, MacOS, Linux, Chrome OS a iPadOS.

Poznámka autora: název Signature používají různí výrobci u různých špičkových (vrcholových) zařízení. Například LG pro hodně drahé televizory či domácí spotřebiče. Tady ale o nejvyšší řadu nejde, což je vidět už ceny.

 

Číst 1056 krát