pátek 19 duben 2024
Text Size

Myš Logitech Signature M650 má dvě velikosti i verzi pro leváky

Už tento měsíc bude ke koupi zajímavá myš ve velikostech S/M a L. Ty plus verze pro leváky (možná i pro ty předělané, což je případ autora) si kladou za cíl nabídnout lepší pracovní podmínky výrazně rozsáhlejší skupině. Foto: Logitech

Logitech M650 si u nás budete moci pořídit za 1.099 Kč ve třech barvách (celkem je jich pět) a jak vidíte ze snímků, nechybí jí rolovací kolečko, tlačítka mají nastavitelné funkce a podle výrobce je „téměř neslyšná“. Hlučnost je ve srovnání s Logitech M185 (podle firemního měření) snížena o 90 %, část plastových dílů je vyrobena z recyklovaného plastu (PCR). Značka udává, že momentálně asi polovina myší a klávesnic v portfoliu obsahuje určitý podíl PCR. Nově uváděné výrobky pak mají – podle tiskové zprávy – „používat PCR všude, kde to bude možné“.

ČTĚTE TAKÉ: Tichá klávesnice a myš Logitech MK295 Silent Wireless Combo

Propojení se zařízením obstarává Bluetooth Low Energy, nebo speciální člen Logitechu (USB). Signature M650 má pět tlačítek, funkce se dají měnit v aplikaci Logitech Options+.

Standardní rozlišení je 400 dpi (max. 2.000), udávaná výdrž tužkových baterií (AA)  při běžném provozu až dva roky, v případě použití Bluetooth asi 20 měsíců. Kompatibilita je zaručena s Windows, včetně W11 a systémy Android, MacOS, Linux, Chrome OS a iPadOS.

Poznámka autora: název Signature používají různí výrobci u různých špičkových (vrcholových) zařízení. Například LG pro hodně drahé televizory či domácí spotřebiče. Tady ale o nejvyšší řadu nejde, což je vidět už ceny.

 

Číst 1040 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.