pátek 29 březen 2024
Text Size

Ultimate Ears: designové ocenění pro UE Boom

Přenosný bezdrátový reproduktor sice přijde na náš trh až letos, ale můžete si ho sami vyzkoušet na stánku Logitech na pražském festivalu iCON už tento měsíc.

 

UE Boom je přenosný bezdrátový reproduktor vyzařující zvuk prostorově v okruhu 360stupňů. Je vybaven novými funkcemi napomáhajícími k lepšímu poslechu muziky např. v hlučnějším prostředí a jak naznačuje snímek, vejde se do každého batohu nebo dokonce držáku na láhve s vodou. Navíc je vybaven akustickým potahem odolným vůči vodě i zašpinění. Tyto informace jsou jediné, které společnost Logitech, jíž značka Ultimate Ears patří, uvedla s tím, že je jedním z 50produktů oceněných za špičkový design od organizace iF International Forum Design (ceny iF jsou jedny z nejprestižnějších na světě).

Logitech získává ocenění iF již pátým rokem po sobě (letos pro sedm produktů), ale tentokráte je to poprvé, kdy se dostal přímo do zlaté kategorie pro ty skutečně nejlepší.

Co se týče značky Ultimate Ears, ta se do povědomí profesionálních umělců zapsala už roce 1995, kdy vytvořila profesionální sluchátka s náušníky tvarovanými na zakázku. 

 

 

Číst 5590 krát Naposledy změněno úterý, 08 duben 2014 20:38

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.