úterý 16 duben 2024
Text Size

FilmBox Stars u nás začíná s měřením sledovaností a hodlá nabídnout více

Společnost SPI/FilmBox oznámila, že ode dneška začíná svou sledovanost v Česku měřit její prémiový filmový kanál. Foto: SPI/FilmBox

Ten má přijít s pestřejší nabídkou a hodlá rozšířit svou uživatelskou základnu zejména mezi ženami. Kromě hollywoodských hitů, bude rozšířený program obohacen o další romantické komedie, seriály, životopisné i rodinné filmy. Krom toho nabídne i českou tvorbu.

ČTĚTE TAKÉ: HBO Max dorazí 8. března. A bude levné

Programové schéma FilmBox Stars v hlavním vysílacím čase:

  • pondělí – dramata s předními hollywoodskými herci,
  • úterý  – romantické filmy,
  • středa – thrillery,
  • čtvrtek – české filmy,
  • pátek – komedie.

V sobotu stanice FilmBox Stars nabídne životopisné či historické filmy a příběhy podle skutečných událostí, v neděli pak bude vysílat tzv. premiéru týdne.

V příštích týdnech se můžete těšit například na film Bez kalhot, Dámský klub (foto v úvodu), komedii Divoké včely (Bohdana Sláma) či romantickou komedii Rande na dvě noci.

 

Číst 847 krát Naposledy změněno úterý, 01 březen 2022 15:26

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.