pátek 19 duben 2024
Text Size

TP-Link Tapo: další verze pružného LED pásku Tapo L920

Osvětlení TP-Linku napojitelné přes Wi-Fi bylo rozšířeno o nový „chytrý“ pásek, který doplňuje ucelenou sérii sestávající například z chytrých žárovek nebo bezpečnostních kamer. Foto: TP-Link

Mezi klíčové vlastnosti má patřit snadná údržba a dlouhá životnost (polyuretan), možnost vyvolat několik barev a efektů najednou (50 samostatných zón), včetně připravených předvoleb a časových plánů. K dispozici je také režim zvaný „Pryč“ simulující přítomnost osob v domě.

ČTĚTE TAKÉ: Wi-Fi LED žárovka TP-Link Tapo L510E v testu zcela propadla

Výhodou má být i to, že k provozu není vyžadován speciální rozbočovač (hub) a mělo by prý stačit prosté připojení pásku k Wi-Fi. Značným plusem je také flexibilní instalace při níž si můžete pásek o standardní délce 5 m zkrátit na potřebný rozměr a přilepit ho, cituji, „na libovolný povrch díky lepicímu podkladu 3M“.

Životnost LED pásku TP-Link Tapo L920-5 je udávána na 50.000 hodin, má být ohebný a voděodolný a výrobce mluví o instalaci na libovolné místo a následném případném odlepení a umístění jinam.

Novinka navazuje na Tapo L900 představený v loňském roce, cena nebyla oznámena.

Poznámka autora: V tiskové zprávě nebylo uvedeno, zda je vhodný pro venkovní montáž, uvedena také nebyla žádná odolnost (krytí) IP.

 

Číst 1215 krát Naposledy změněno úterý, 04 říjen 2022 09:17

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.