pátek 29 březen 2024
Text Size

Hra o trůny Rod Draka (House of the Dragon) přijde na obrazovky v srpnu

HBO oznámila termín vysílání s napětím očekávané série o které se nejprve mluvilo jako o seriálu, nyní ji ale HBO oficiálně uvádí jako „desetidílné drama…“  Foto: HBO Europe

Rod Draka z původní firemní produkce bude mít premiéru v pondělí 22. srpna na stanici HBO a zároveň bude drama dostupné na i u nás nedávno spuštěné streamovací platformě HBO Max.

ČTĚTE TAKÉ: První oficiální upoutávka na seriál House of the Dragon (a jeho český název) je tady

Děj se odehrává 200 let před událostmi seriálu Hra o trůny a vychází z knihy George R. R. Martina Oheň a krev. Vypráví příběh rodu Targaryenů a jejich vstup na scénu Západozemí.

V hlavních rolích najdete: Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel a Rhys Ifans.

 

Číst 1230 krát Naposledy změněno středa, 30 březen 2022 17:44

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.