sobota 20 duben 2024
Text Size

Samsung Smart Monitor M8 s aplikacemi à la televizor

Čtyři barevné varianty, moderní stylové provedení, štíhlá konstrukce a rozlišení Ultra HD (4K) s magneticky uchycenou kamerou v základní výbavě. To vše při úhlopříčce 32 palců nebo-li 81 cm. Foto: Samsung

„Chytrý“ monitor má stojan s nastavitelnou výškou a možností naklopení. Na něm uchycená LCD obrazovka pracuje s obnovovací frekvencí 60 Hz, jasem 400 cd/㎡, odezvou 4 ms (šedá/šedá) a pohledovým úhlem 178° ze všech stran. Zabudovaný audio systém je typu 2.2 s výkonem 10 wattů.

ČTĚTE TAKÉ: „Chytrý“ displej Samsung LS32AM700U (test)

Tím nejdůležitějším jsou však zabudované aplikace ve stylu televizorů stejné značky. A i když se v tiskové zprávě o operačním systému Tizen, který je znám z televizorů značky vůbec nehovoří, na webové stránce produktu už naštěstí ano. Aplikačně tedy bude monitor na úrovni běžných „Smart TV“ Samsung.

Mezi rozhraními vidíme 2x USB-C (dobíjení max. 65W), micro HDMI, Bluetooth 4.2 a Wi-Fi 5. Spotřeba energie (typická) je udávána na 40 W, v pohotovostním režimu na 0,5 W a v rámci ročního provozu je udávána na 58 kWh.

Samsung M8 s HDR10 a HDR10+ má být u nás ke koupi od května za 19.990 Kč, v ceně je i dálkový ovladač dobíjený přes USB-C.

Číst 1264 krát Naposledy změněno úterý, 05 duben 2022 06:09

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.