čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Čínská značka Tecno vstoupila i k nám. Ceny mobilů jdou od 3.000 do 9.000 Kč

UVNITŘ PARAMETRY KE STAŽENÍ: Momentálně dodává telefony, podle vlastních údajů, do více než 70zemí světa, k nám přichází s pěti modely z řad Spark a Camon. Ke koupi budou vždy ve dvou barevných provedeních převážně s displeji LCD (IPS). Foto: Transsion Holdings

Parametry ke stažení (PDF) najdete níže v části „Stáhnout přílohy“ (za koncem článku).

Značka patří společnosti Transsion Holdings se sídlem v čínském Šen-čenu a podle Viktora Hajíčka, šéfa společnosti Witty, která zajišťuje, pro Česko a Slovensko, distribuci, představuje… „…kvalitní a designové produkty za dostupnou cenu…“ Mobily pracují s Androidem 11 a vlastní uživatelskou nadstavbou HiOS obsahující mj. nástroje pro práci s fotografiemi a videem.

ČTĚTE TAKÉ: Samsung Galaxy A53 5G a Samsung Galaxy A33 5G – střední třída s odolností IP67 a extra rychlými daty

 

Tecno Spark 8.

Tecno Spark (nižší a střední třída, úvodní foto – vlevo) v podobě Tecno Spark 8, Tecno Spark 8T a Tecno Spark 8 Pro má přinést „nejnovější technologie za dostupnou cenu“. Mobily jsou postaveny na platformě MediaTek Helio, akumulátoru s kapacitou 5.000 mAh a mají dvojité a trojité fotoaparátové moduly.

 

Tecno Camon 18.

Do výše uvedené kategorie patří i Tecno Camon 18 (4.500 Kč) s LCD (IPS) s úhlopříčkou 17,3 cm (6,8") a až  90Hz. Mobil je postaven na platformě MediaTek Helio G88, akumulátor má 5.000 mAh baterie a fotoaparát pracuje se 48 Mpix.

Tecno Camon 18 Premier (úvodní foto – vpravo) má zabudován displej typu OLED s úhlopříčkou 6,7", tedy 17 cm, s obnovovací frekvencí až 120 Hz. Dále je tu fotoaparát s optickou stabilizací a 5násobným optickým zoomem, akumulátor se 4.750 mAh, který díky dobíjení s až 33watty zaplníte, podle výrobce, během 65 minut.

 

Číst 1162 krát Naposledy změněno středa, 11 květen 2022 10:59

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.