pátek 29 březen 2024
Text Size

Zaváděcí nabídka Disney+ je tu: za rok zaplatíte jen 1.590 Kč

Od dnešního dne se můžete předregistrovat k hodně očekávané video službě a za rok používání zaplatíte výrazně levněji, konkrétně stejně, jako za 8 měsíců. Foto: archiv autora

Jak jsme vás už informovali, streamovací služba (VoD) Disney+ bude v České republice spuštěna 14. června 2022 při ceně měsíčního předplatného 199 Kč, ročního pak 1.990 Kč.

K TÉMATU:

Aplikace video služby Disney+ Na čem si ji budeme moci pustit?

Kdy Disney+ přijde na český trh a kolik bude stát

Současná zaváděcí nabídka je nyní k dispozici pro ty, kteří předregistraci stihnout do půlnoci 13. června, 2022. Najdete ji na www.disneyplus.com (externí odkaz, nové okno), kde jsou také pravidla a podmínky. Poté, v den spuštění VoD, obdržíte příslušný odkaz.

Disney+ je streamovací služba společnosti The Walt Disney Company, která nabízí pořady z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic. Ve vybraných zemích pak najdete, podle zaslané tiskové zprávy, i produkci přidružené značky Star.

VoD je součástí Disney Media & Entertainment Distribution a pořady pocházejí například ze studií 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX či Searchlight Pictures.

Číst 1133 krát Naposledy změněno úterý, 10 květen 2022 09:48

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.