čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Bowers & Wilkins AM-1: muzika k bazénu, do pátia či pod pergolu trochu jinak

Oznámení o uvedení zejména venkovní novinky, která má odolat i solné mlze, bylo uvozeno slovy „AM-1 je naše představa kompromisu“. Foto: Bowers & Wilkins

B&W AM-1 (9.990 Kč, černá, bílá, plus možnost vlastní) je podle výrobce ale určen nejen do venkovních prostor, ale i do kanceláří, restaurací, barů či jakýchkoli sdílených prostor a dá se prý použít i pro vytvoření domácího kina typu 5.1. Systém se skládá z předního středobasového reproduktoru (130 mm) ze skleněných vláken, trubkového (hliník) „výškáče“ o průměru 25 mm a zadního basového zářiče.

ČTĚTE TAKÉ: Kupujeme Bluetooth reproduktor – jak si dobře vybrat a na co nezapomenout

Bowers & Wilkins udává, že je to její nejodolnější reproduktor (poznámka autora: krytí podle normy neudáno), který musí v průběhu zkoušení ve speciální komoře odolat nejen běžným povětrnostním podmínkám, ale také UV záření či solné mlze.

Návrh dovoluje naklonění reproduktoru o 220 stupňů, montáž může vertikální i horizontální. Kabeláž je k držáku předem připevněná a dovoluje usazení jednou rukou, takže se, ve vysokých instalacích, stále můžete druhou rukou držet.

Bližší parametry reprosoustavy B&W neudává.

Rozměrnější fotky najdete na redakčním Twitteru.

 

Číst 991 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.