pátek 19 duben 2024
Text Size

Sony LinkBuds S: vylepšený poslech, vylepšené hry s rozšířenou realitou

Novinka má, podle výrobce, představovat „novou dimenzi sluchátek“, která jsou extrémně lehká (5 g). Koupit si ji můžete už dnes… Foto: Sony

Sluchátka typu true wireless mají měniče o průměru 5 mm a byla navržena s ohledem na životní prostředí stejně, jako základní Sony LinkBuds uvedená v únoru. Obaly jsou tak bez plastů a využity byly recyklované materiály z automobilových dílů. Ovládání obstarává panel s dotykovým senzorem, měnit mj. můžete nastavení zvuku, obnovit lze také přehrávání hudby.

K TÉMATU: Přicházejí lehounká sluchátka Sony LinkBuds. Váží pouze 4 gramy

U Bluetooth je využito tzv. rychlého párování Google a propojení je možné jak se zařízením se systémem Android, tak s notebookem, stolním PC nebo s tabletem s Windows 10/11.  K dispozici je rovněž kódování zvuku Sony LDAC a systém DSEE Extreme pracující na zkvalitnění muziky v reálném čase. Vylepšen má být i zvuk při hraní her s rozšířenou realitou, jako je například Ingress.

Potlačení okolního hluku má na starosti procesor Sony V1, který má zároveň zvyšovat kvalitu audia a omezovat zkreslení při nižší spotřebě energie. Novinka má vydržet – se zapnutým potlačením okolního hluku – 6 hodin, dok nabídne dalších 14 hodin. Pokud spěcháte, 5 minut rychlého nabíjení by podle výrobce mělo postačit na až 60 minut přehrávání.

Skutečně bezdrátová sluchátka LinkBuds S mají být ke koupi ode dneška za 4.999 Kč v bílé, černé či barvě zvané ecru (nebělené plátno, či surové hedvábí).

Číst 945 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.