čtvrtek 18 duben 2024
Text Size

Sony X-Series: odolné Bluetooth reproduktory i vertikálně

Tři nové modely bezdrátových reproduktorů míří jednak na ty, co požadují malý kompaktní reprosystém (SRS-XE300 a SRS-XE200) a jednak na ty, kteří jsou zaměřeni spíše na výkon a doplňkové funkce (SRS-XG300). Foto: Sony

Všechny repro mají dva pasivní zářiče, krytí IP67 (co je to), možnost spojení dvou kompatibilních repro do stereo systému (plus režim párty – spojení až 100 repro), rychlé nabíjení (po 10 min. až 70 min. hraní) a na trh přijdou v červenci 2022.

K TÉMATU: Bowers & Wilkins AM-1 – muzika k bazénu, do pátia či pod pergolu trochu jinak

Sony SRS-XE200 (3.999 Kč, foto i v úvodu): vertikální, hands-free, poutko, snímání okolního hluku s následnou úpravou výkonu zesilovače, tlačítko pro ztlumení mikrofonu, až 16 hod. přehrávání.

 

Sony SRS-XE300 (5.099 Kč): vertikální, hands-free, snímání okolního hluku s následnou úpravou výkonu zesilovače, tlačítko pro ztlumení mikrofonu, až 24 hod. přehrávání.

 

Sony SRS-XG300 (7.399 Kč): samostatné výškové repro, hands-free, osvětlení (synchronizace s hudbou), výsuvná rukojeť, až 25 hod. přehrávání.

Bližší technické parametry nebyly oznámeny.

Číst 1064 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.