pátek 19 duben 2024
Text Size

Pro akvarijní rybičky: Je tu Tesla Smart Fish Feeder

Nabídka chytrých produktů značky Tesla určená pro domácí zvířenu se opět rozrostla. Foto: Witty

Chytré akvarijní krmítko přijde na 999 Kč a můžete ho umístit buď na krycí sklo nebo na stěnu akvária s maximální tloušťkou 24 mm. Jeho zásobník má objem 200 ml a použít mají jít jak granulovaná, tak vločková krmiva. Ta se doplňují po odsunutí krytky zásobníku, tedy bez nutnosti vyjmout krmítko z akvária.

ČTĚTE TAKÉ: Produkty chytré domácnosti Tesla nově spadají pod společnost Witty

Ovládání krmítka zajišťuje několik tlačítek, nastavení následně vidíte LCD. Krmení lze naprogramovat v pravidelných intervalech až 3krát denně, a to včetně množství (1 až 3 porce). Jako doplněk je tu i manuální ovládání s dávkováním 1 až 5 porcí.

Pracovat s krmítkem můžete, díky aplikaci Tesla Smart, i přes internet. Stačí ho jen připojit k domácí Wi-Fi (Wi-Fi 4, 2,4 GHz). V aplikaci, která je v češtině, pak vidíte i týdenní přehled historie krmení.

Smart Fish Feeder má mít velmi tichý pohon a je napájeno přes kabel microUSB, resp. standardní nabíječku mobilního telefonu (není v ceně). Rozměry jsou 155 x 70 x109 mm, hmotnost 200 g.

Poznámka autora: o odolnosti, resp. krytí proti vodě se v tiskové zprávě nepsalo.

 

Číst 1027 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.