čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Chladnička Gorenje GardenFresh ConnectLife s Wi-Fi a částí, kterou si přizpůsobíte

Volně stojící kombinované chladnička GardenFresh NRC620CSXL4WF vyniká zejména tzv. konvertibilním oddílem, který si podle vašich potřeb proměníte z chlazení na mrazení a naopak. Nebo na část s nulovou zónu… Foto: Gorenje

Gorenje NRC620CSXL4WF (19.990 Kč) s připojením k internetu představuje zcela beznámrazovou chladničku využívající antibakteriální ionizační technologie. Při výšce 200 cm má kapacitu 361 litrů z čehož 106 l (celá mrazicí část) připadá na zmiňovaný teplotně proměnitelný oddíl. Výsledkem je, že se chová buď jako klasická mraznička nebo jako chladnička (v podstatě nulová zóna) s teplotou od -2 do +3 stupňů.

ČTĚTE TAKÉ: Trouby Gorenje OptiBake ConnectLife dokonce i s Wi-Fi

Chladicí část disponuje zásuvkou na ovoce a zeleninu s regulací vlhkosti a další zásuvkou u které si můžete navolit buď nulovou zónu pro maso a ryby nebo ji přepnout na druhý šuplík pro ovoce a zeleninu.

Díky ovládání přes mobil a aplikaci ConnectLife lze upravit teplotu, zkontrolovat, zda je vše v pořádku, včetně toho, zda náhodou dítě nenechalo otevřená dvířka. Cestou z velkého nákupu je možné na dálku zvýšit intenzitu chlazení nebo mrazení (jde zapnout i tzv. super mrazení), vše se pak automaticky vypne po asi 48 hodinách.

Chladnička s hloubkou 60 cm má dvířka z broušené oceli a displej na kterém si můžete nastavit třeba prázdninový režim. Zadní strana je zcela hladká, kondensátor je skryt uvnitř.

Displej chladničky (nebo aplikace) skutečně řídí vnitřní teplotu, která se nastavujete zvlášť pro chlazení a mrazení. Zabudovaný systém AdaptTech se snaží předvídat vaše chování a pokud se to povede, ještě před otevřením dveří sníží teplotu o 1-2 stupně.

Číst 871 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.