sobota 20 duben 2024
Text Size

Skylink: anglická Premier League na stanici Canal+ Sport

Nová sezóna anglické fotbalové Premier League odstartuje 5. srpna ve 21:00 hod. zápasem mezi Crystal Palace a Arsenal. Foto: Skylink

Vysílání nové stanice Canal+ Sport, bude nabito fotbalovým obsahem, začne 4. srpna. Ke zhlédnutí bude všech 380 zápasů vysílaných živě, budou tu ale také zápasová studia, sportovní magazíny a chybět nebudou ani komentátorská esa, jako Jaromír Bosák, ale také Matúš Lukáč či Radoslav Kováč.

ČTĚTE TAKÉ: Televizor Hisense U7HQ nejen pro MS ve fotbale

„Za obsahovou stránkou našeho nového sportovního programu stojí zkušený tým českých a slovenských profesionálů. Najdete tu známá jména fotbalového světa, ale i mladé perspektivní experty, kteří, jak věříme, vysílání obohatí o nový a neotřelý pohled,“ říká Ladislav Řeháček, viceprezident společnosti Canal+ Luxembourg pro Českou republiku a Slovensko.

V České republice a na Slovensku bude stanice Canal+ Sport dostupná v nabídce Skylinku a služby FreeSat, na Slovensku navíc také zákazníkům Orange využívajícím službu „Skylink TV pre Orange“. Další jednání probíhají.

 

Číst 1295 krát Naposledy změněno čtvrtek, 30 červen 2022 19:34

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.