sobota 20 duben 2024
Text Size

Varta Wall Charger dobije několik zařízení a má i USB PD

Na cestách i doma uplatníte novinku, která představuje vyspělou USB dobíječku s maximálním výkonem 38 wattů a rychlodobíjením. Foto: Remivar.cz

Varta Wall Charger (599 Kč) může být řešením pro celou rodinu. Dvě rozhraní USB doplňuje USB-C se systémem PD (Power Delivery – co to je) a pro dobíjení lze využít všechny konektory najednou. Pro jedno napojené zařízení je pak v případě USB-PD k dispozici až 20 W a 18 W máte pro nabíjení přes standard QuickCharge (QC 3.0). V případě souběžného připojení máte k dispozici 15 W pro každé zařízení s maximem na 38W.

K TÉMATU: 

Jak vidíte, Varta Wall Charger podporuje nejpoužívanější standardy rychlého nabíjení a podle výrobce lze napojit jak zařízení Applu, tak Google Android. Navíc je Wall Charger použitelný celosvětově, protože si poradí s napětím 100-240 V.

Nabíječku s rozměry 99 x 56 x 28 mm a hmotností 90 g využijete jak pro nabíjení mobilních telefonů, tabletů a notebooků, tak například i pro powerbanku.

 

Číst 766 krát Naposledy změněno úterý, 08 listopad 2022 20:58

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.