Vytisknout tuto stránku

Chladničky Hisense: dotykové ovládání, ale také nastavení přes aplikaci a Wi-Fi

Nové kombinované beznámrazové chladničky si hlídají proudění vzduchu v rámci celého prostoru a můžete je ovládat odkudkoli. Intenzitu chlazení i mrazení lze tak nastavit i na dálku. Foto: Hisense

Jak je obvyklé, chladící/mrazicí „super funkce“ se po asi 48 hodinách automaticky vypne, takže nemusíte mít obavy, že byste na ni zapomněli. Aplikace Connect Life navíc u potravin dovoluje zadat datum doporučené spotřeby (následně vás na něj upozorní) a hlavně dovolí zapnout/vypnout tzv. prázdninový režim, který jste při hektickém odjezdu na dovolenou opomněli.

ČTĚTE TAKÉ:

Novinkám, jako například Hisense RB470N4SIC (18.990 Kč), nechybí šuplík se řízenou vlhkostí, prodlužující skladování ovoce i zeleniny, a tzv. nulová zóna pro maso či ryby (teplota kolem 0 °C). Tuto zásuvku můžete ale také v případě potřeby přeměnit na dodatečný prostor pro ovoce a zeleninu. Praktická může být i funkce proměny celého mrazicího prostoru na chladicí nebo na velkou nulovou zónu.

Jak vidíte z fotografií, design je hladký a čistý a také bez obvyklých madel, které zastupují horizontální prohlubně. Při výšce 200, hloubce 66,3 a šířce 60 cm (hmotnost je 71,5 kg) nabízí chladnička objem 361 litrů rozdělených na 255 l v chladicí a 106 l v mrazicí části. Vše pohání invertorový kompresor, zadní stěna je rovná a hladká, takže můžete chladničku umístit do mezery těsně ke zdi.

Klimatická třída vyhovuje standardům SN, N, ST a T, energetická třída je C (starý štítek EU), přičemž roční spotřeba je udána na 169 kWh. K dispozici je drátěný držák na lahve, osvětlení LED a alarm upozorňující na případně nedovřené dveře. Chladicí část má antibakteriální těsnění, hlučnost je 35 dB(A), mrazící výkon 13 kg/24 hod. a doba skladování při výpadku napájení 9 hodin. To vše za 18.990 Kč (719 €) v nerezu nebo černé.

Informace o druhu zabudované Wi-Fi nebyly k dispozici ani na stránce produktu.

 

Číst 989 krát